25.000,- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes

Szűrés
Ajánlott korosztály
1 - 5

Filibabba

A Filibabba egy dán GOTS-tanúsítvánnyal rendelkező dizájnmárka, amely az Aarhus melletti Tilstben található. Baba- és gyermektermékeket terveznek és fejlesztenek időtlen dizájnban, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra, a minőségre és a multifunkcionalitásra. Termékeiket saját gyerekeiken való mindennapi életből szerzett tapasztalataik alapján fejlesztik. Minden terméküket szeretettel és a környezet és az emberek iránti maximális tisztelettel készítik.

 

Mert törődnek – a bolygóval, az emberekkel, a termékkel.

 

A FILIBABBA-nál nagyon elkötelezettek a társadalmi és környezeti szempontok üzleti tevékenységeikbe való integrálása mellett. Ezért büszkék arra, hogy azon kevés dán márkák közé tartoznak, amelyek GOTS-tanúsítvánnyal rendelkező textilekből készült termékeket mutatnak be.

 

A GOTS a Global Organic Textile Standard rövidítése, és az ökológiára, a fenntarthatóságra és a társadalmi felelősségvállalásra összpontosít. Fogyasztóként így biztos lehet benne, hogy minden pamut textíliát helyesen állítják elő a teljes értékláncban – a gyapottermesztő földjétől a késztermékig.

 

A GOTS-tanúsítvány részeként nagy hangsúlyt fektetnek a gyárakban dolgozók körülményeire, a GOTS-tanúsítvány garantálja többek között a biztonságos és higiénikus munkahelyeket, a gyermekmunka-mentességet, a minimálbért, a korlátozott munkaidőt, diszkriminációmentesség, és a szabad munkaválasztás joga. GOTS-tanúsítványunkat itt találja.

 

Amellett, hogy GOTS-tanúsítvánnyal rendelkeznek, és a fenntartható termékekre összpontosítanak, büszkék arra, hogy beszállítóikkal baráti kapcsolatot ápolnak a bizalmon és a kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködésben.

 

Számukra a csomagolás több, mint a nagy mennyiségben előállított, majd kiiktatott kartonpapír. Az újrahasznosítás mellett döntöttek, a belső léggömbjeikhez egy jó minőségű kartondobozt választottak, amelyet utólag újrahasznosíthatunk és felhasználhatunk például a gyerekszoba tárolására. Az újrahasznosítás jó haszna.

 

Hisznek a fenntartható gondolkodásmódban, amikor termékeiket természetes anyagokból fejlesztik gyermekeink és környezetünk érdekében, és felelősséget vállalnak minden általuk kidolgozott formatervezésért.

 
Keressen a Babyversumban márkák szerint:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És értesüljön elsőként újdonságainkról, akcióinkról.