25.000,- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes

Szűrés
Méret

Cam Cam Copenhagen

A Cam Cam Copenhagen alapja a csecsemők és a gyermekek szeretetéből ered, és abból a meggyőződésből, hogy ők csak a legjobbat érdemlik. Építészként abból a felismerésből is ered, hogy a környezetünk mérhetetlenül fontos számunkra, és már a kezdetektől fogva mélyen befolyásol minket. A Cam Cam Copenhagen minőségi, időtálló és tapintható designt készít gyermekek számára.

Olyan költői termékeket kínálunk, amelyek segítenek nyugodt és harmonikus környezetet teremteni a gyermekek számára. A Cam Cam Copenhagen céget Sara Giese Camre és Robert Warren Paulsen építészpáros vezeti.

A céget 2012-ben alapították.

Általános tervezési fókuszunk a fenntarthatóság, ez fenntartható, organikus termelést, valamint tartós tervezési és anyagminőséget jelent, amelyet még generációk után is értékelni fognak.

Tervezési filozófiánk és megközelítésünk az időtlen, költői design megalkotása, a hagyományok és a kortárs design ötvözése.

Hisszük, hogy szükség van nyugodt és harmonikus termékekre a gyermekek és csecsemők számára, szelíd kontrasztként a gyermekek modern életével szemben, amely tele van zavaró tényezőkkel.

Termékeink támogatják a gyermekek békés, nyugodt és elmélkedő pillanatait.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Keressen a Babyversumban márkák szerint:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És értesüljön elsőként újdonságainkról, akcióinkról.