25.000,- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes

We Gallery

A Wee Gallery márka sajátossága, hogy fekete-fehér képeket készít a babák fejlődésének serkentésére. Miért fekete-fehér? Mielőtt a baba megtanulna elérni és megragadni a kezével tárgyakat, vagy kúszni és felülni, a szeme fontos információkat gyűjt  a fejlődéshez. A csecsemő agya a születéstől fogva hároméves korig egy csodálatos fejlődési perióduson megy keresztül – másodpercenként több mint egymillió idegi kapcsolatot hozva létre.

A nagy kontrasztú képek a legjobb lehetőséget kínálják az újszülöttek számára, hogy a vizuális ingerekre összpontosítsanak, illetve elősegítik a vizuális felfedezést.

A pici babák szeme a nagy kontrasztú képekre tud a legtisztábban fókuszálni. A Wee Gallery minden termékében fekete-fehér illusztrációkat használ, így a legjobb lehetőséget kínálja a babáknak, hogy a vizuális ingerekre összpontosítsanak ezzel is elősegítve az agyfejlődést.

0-3 hónapos kor

Korai szakaszban a baba nem látja jól a színeket, de a fekete-fehér minták és az elkülönülő szélek vonzzák a fiatal szemeket, és segítik a fókuszálást.

6-9 hónapos kór

           Az élek és a minták kezdenek formát ölteni, ahogy egy teljes kép alakul ki – egy izgalmas, új barátot tárva fel.

9-12 hónapos kór

   Ebben az időszakban a mélységérzékelés fejlődik, a kézügyesség pedig javulni kezd. 

 

A Wee Gallery termékcsaládja akár 5 éves korig is elérhető. A jellegzetes fekete-fehér kontrasztos képek a teljes termékportfólióba beépülnek, és minden életkori szakaszban más és más funkciót töltenek be.

Emellett nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre, mely nem csak a termékekben látszik, de a csomagolásnál is igyekeznek az újrahasznosításra

A fa termékek FSC minősítésűek (fenntartható gazdaságból származó fa termékek ) és a kártyák nyomtatása szója alapú festékkel történik, így a babák egészségére veszélytelen.

A textil termékeGOTS ( ökológiai termesztés, környezeti és társadalmi normáknak megfelelő) minősítéssel rendelkeznek, 100 % organikus pamut felhasználásával készülnek, ÖKO TEX minősítésű töltettel rendelkeznek.

A Wee Gallery csak olyan gyártókkal áll partnerkapcsolatban, amelyek betartják az ökológiailag és társadalmilag fenntartható gyakorlatokat is magában foglaló magatartási kódexet. El kell fogadniuk, hogy tisztességes bért fizetnek dolgozóiknak, és jó munkakörülményeket biztosítanak. Globális partnereink közé tartozik papírtermék-gyártónk, amely ISO 9000 tanúsítvánnyal rendelkezik, és folyamatosan iparági díjakat szerez, valamint az indiai textilgyárunk, amely a GOTS-tanúsítvánnyal rendelkező szerves pamut textíliák gyártója.

 


 

Keressen a Babyversumban márkák szerint:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És értesüljön elsőként újdonságainkról, akcióinkról.