25.000,- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes

Társasjáték - Egy kis egyensúlyozás - Little balancing
Társasjáték - Egy kis egyensúlyozás - Little balancing
7 390 Ft
Társasjáték - Egy kis egyensúlyozás - Little balancing
Társasjáték - Egy kis egyensúlyozás - Little balancing

Társasjáték - Egy kis egyensúlyozás - Little balancing

Készlet: Raktáron
7 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
Termék információ

Próbálj minél magasabb vízililiomot növeszteni a tóban és ültesd fel rá a békádat!
Koordinációt és kézügyességet fejlesztő játék. A kerti tóban a vizililiomok ültetési helye hamar betelik, így a vizililiomok következő lépésben már felfelé növekednek. Úgy kell megépíteni a tavi liliomokat és felültetni a tetejükre a békát, hogy stabil maradjon, ne dőljön le.

A doboz tartalma:

- 4 db békafigura
- 1 db tavacska (mely két puzzle-darabból áll),
- 12 db fa henger (virágszár),
- 12 db vízililiom (virág),
- 12 db pontszámláló lapocska

A doboz mérete: 21.5 x 21.5 x 5 cm

Klasszikus társasjátékok a Djeco csapata által újra gondolva, és hasonlókat, de újakat is kitalálva! Játékok szórakozás közben élesítik a megfigyelőképességet, fejlesztik a gondolkodást és az emlékezetet. A játék által gazdagodik a szókincs, fejlődik a nyelvi kifejező képesség. A legjobb mégis az ebben, hogy jó játék, amin jól lehet szórakozni, nagyokat nevetni! Sok-sok érdekes meglepetés található a gazdag játékválasztékban. Valóban minden igényt kielégítenek ezek a játékok! Tessék választani!

Kifejezetten 2 ½ éves korú gyermekek számára tervezett játékok választéka ez a játéksorozat. 5 éves korig úgy vannak kialakítva, ahogyan szükséges, azért hogy vonzóak legyenek a kis játékosok részere. Kedves és vicces állatok, egyszerű szabályok és és rövid játékidők vannak a társasjátékokban és a kártyajátékokban is. Mindez az adott, 2,5 - 5 éves életkorú gyermekek figyelme terjedelméhez szabva! A kártyajátékokban a kis kezekhez igazodó méretű sziluettkártyák vannak, amik műanyagból készülnek a tartósság érdekében. A társasjátékokban vonzó, kedves, szép, puha vinyl figurák és nagyobb fa kockák vannak a biztosabb kézben tartás és jó dobhatóság miatt.
Nathalie Choux illusztrátor a párizsi Iparművészeti Egyetemen dekorációs és illusztrátor szakon végzett. Nathalie folytatta tanulmányait a prágai Nemzeti Bábszínházi Iskolában, majd több mesés és gyermekeknek szóló verses kötetet illusztrált.10 éve dolgozik a Djeco grafikus csapatában. Lágysággal és költőiséggel teli rajzai varázslatosak. Így természetes, hogy Djeco Őt bízta meg az egész kicsiknek szóló társasjáték sorozat illusztrálásával.

Ajánlott életkor: 2 - 5 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Adatok
Cikkszám:
600689
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Keressen a Babyversumban márkák szerint:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És értesüljön elsőként újdonságainkról, akcióinkról.